Er zijn enkele dingen in een nieuw huis dat de moeite waard zijn om een extra poging te doen om te vermijden en een van hen is een huis dat als een huismoordenaar wordt beschouwd. Dit zijn huizen die een of andere reden opvallen en ze hebben meestal een zeer hoge niveaus van ongeraffineerde bulk, zoals beton of oude baksteen. In aanvulling op lelijk beton, hebben deze woningen de neiging om een gevoel van ruimte te missen en kunnen ze koud en donker zijn, soms zonder ramen en zelfs geen deuren. Het doel van dit artikel is om u te helpen weten wat u moet vermijden bij het overwegen van een nieuw woningbouwproject.

Wat is een houtskeletbouw?

Het eerste dat u moet weten is dat niet alle huizen kunnen worden omgezet in woonruimtes. Zelfs als je het hebt gebouwd als duplex, zijn er een aantal limieten die van toepassing zijn op de conversie van een huis in een residentie. Allereerst kan een huis alleen in een huis worden gemaakt wanneer het ten minste één badkamer heeft. Dat betekent dat elk project probeert de grootte van een huis te verhogen zonder de basisstructuur van het huizen te veranderen, vrijwel zeker illegaal zal zijn.

Ten tweede moet je ook controleren of je kunt bouwen op het oppervlak van de kavel die je hebt. Als het een bestaand bebost lot is, moet u mogelijk toestemming krijgen van de Huiseigenaarsvereniging om te bouwen. Hetzelfde geldt voor een verlaten partij die ooit werd gebruikt om een huis te construeren. Meestal moet u een vergunning indienen bij uw lokale overheid. Het bouwen van iets dat er vroeger was, wordt het infilling aangeduid.

Een ander sleutelelement in een nieuw huisproject is het type dak dat u wilt gebruiken. Een huismoordenaar is er een die gebruik maakt van wat bekend staat als open celschuimisolatie. Dit is zeer wenselijk omdat het niet toevoegt aan de binnentemperatuur van het huis en het maakt een gemakkelijke ontluchting mogelijk. Er zijn echter enkele nadelen aan dit type dak, zoals het feit dat het snel kan worden beschadigd door hoge wind.

Het zou vanzelf moeten zeggen dat je op elk moment dat je aan een groot gebouwproject werkt, je hoeft te overwegen hoeveel elektrische, ventilatie, verwarming en airconditioning (HVAC) -apparatuur je het hele ding moet bevorderen. Sommige soorten HVAC-apparatuur zijn koelkasten, diepvriezers en centrale airconditioners. Een ander ding om te overwegen is het sanitair voor het systeem en voor de leidingen die het water in en uit het gebouw brengen. Eindelijk moet je nadenken over hoeveel verdiepingen er zijn. Sommige gebouwen hebben meer dan één verdieping.

Wat is een huismoordenaarbouwproject? In de bouwsector wordt deze term vaak gebruikt om projecten te beschrijven waar de huiseigenaar heeft gekozen om de huidige structuur te slopen en een nieuwe op zijn site te bouwen. Het kan ook een project beschrijven dat het slopende deel van een gebouw inhoudt en ter plaatse een nieuwe bouwen. In dit geval zou alle oude apparatuur worden verplaatst, maar het gebouw zelf zou helemaal niet worden verplaatst. De reden dat dit type project wordt aangeduid als moordenaar is omdat u soms nauwelijks een gebouw kunt verwijderen. Het is moeilijk om iets groter te bewegen dan een busje.

Houtbouw Gent werkt met enkele aanbevolen partners

3bouw.

Bent u ook op zoek naar een energiebesparende Houtskeletbouw  BEN-woning die wordt gekenmerkt door duurzaamheid, energiebesparende technieken, een zeer laag E-peil én haar milieuvriendelijkheid? Een huis dat comfort biedt, maar ook zeer snel kan worden gebouwd en opgeleverd? Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw.

Kantoor

Zone Reme 1
2260 Westerlo
info@3bouw.be
Tel: 014 70 47 47